Classic Porsche Interior
Wij vernieuwen of repareren cabriodaken voor alle type Porsches. Of dit nu een recente Porsche 996 is of een oude Porsche 356. De kapmaterialen die wij hiervoor gebruiken zijn de beste die verkrijgbaar zijn. Vaak heeft ieder type Porsche zijn specifieke eisen betreffende de kapstof. Zoals bijvoorbeeld Classic Sonnenland voor een Porsche 356, A5 Sonnenland voor een Porsche 996 en structuur-pvc voor een Porsche 911 Targa. Op deze specifieke eigenschappen gaan wij niet onnodig diep in. Wilt u daar meer over weten, kijk dan op www.cabrio.nl of neem contact met ons op.

Kapframe restauratie

Wanneer het kapframe van uw oldtimer Porsche gerestaureerd moet worden, kunt u ook bij ons terecht. Wij repareren het kapframe, laten het stralen en lakken en leveren en monteren ook de houten delen. Het geheel zorgt dan weer voor een perfect eindresultaat!

Bij de wat modernere Porsche cabrio met een elektrisch werkend kapframe (zoals een Porsche 911-964) komt het voor dat bijvoorbeeld een schouder breekt en door de kapstof heen scheurt. Wij achterhalen de oorzaak van de breuk en de noodzakelijke reparatie wordt na overleg met de klant uitgevoerd. De kap wordt daarna vanzelfsprekend vernieuwd.

Kaphoezen en tonneau's

Uiteraard kunnen wij ook een kaphoes en tonneau voor uw Porsche leveren of vervaardigen.